Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Apariții editoriale

De referinţă pentru specialităţile chirurgicale

Viața Medicală
Dr. Laura Davidescu vineri, 5 februarie 2021

Fiecare chirurg ar trebui să aibă în bibliotecă sau în cabinet acest volum, considerat printre cele mai importante din lume în această ramură a medicinei.

Cea de-a zecea ediţie a tratatului Schwartz – Principiile chirurgiei, apărută în condiţii grafice excepţionale la editura All, este o lucrare extrem de relevantă și de actuală, care extinde domeniul chirurgiei dincolo de sala de operaţie, pentru a ajuta practicienii sau rezidenţii din această specialitate să-și extindă orizontul profesional.

coperta principiile chirurgiei

Cele peste 2.000 de pagini sunt semnate de un colectiv de autori coordonat de F. Charles Brunicardi (profesor de gastroenterologie și chirurgie personalizată la UCLA) și adună experienţa a mai bine de 45 de ani de practică chirurgicală de la profesioniștii de top, fiind un manual util atât medicilor interesaţi să se specializeze în această direcţie, cât și
rezidenţilor aflaţi în plină formare profesională.

Aflându-ne într-o etapă a procedurilor minim invazive, a chirurgiei robotice și a utilizării pe scară largă a medicinei computerizate, toate capitolele cărţii au fost actualizate, cu accent pe asistenţa chirurgicală modernă.
Fiecare afecţiune este descrisă minuţios, textul fiind susţinut de informaţii-cheie dispuse în casete, figuri anatomice detaliate, algoritmi de diagnostic și management, precum și de referinţe importante.

Tratatul este însoţit și de opt materiale video, care descriu câteva dintre intervenţiile frecvente în chirurgie: repararea laparoscopică a herniei inghinale, colecistectomia laparoscopică, tiroidectomia, transplantul renal, colectomia ș.a.

De menţionat și capitolele referitoare la chirurgia mondială și la tratamentele chirur­gicale paliative. Tratatul „Schwartz – Principiile chirurgiei”, ediţia a X-a, poate fi comandat de pe site-ul all.ro, la preţul de 640 de lei.

Tratatul „Schwartz – Principiile chirurgiei”, ediţia a X-a, poate fi comandat de pe site-ul all.ro, la preţul de 640 de lei.

Etichete: tratatul Schzwartz Principiile chirurgiei chirurgie proceduri minim invazive chirurgie paliativa

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.