Newsflash
Știri

Societatea Studenților Mediciniști Iași organizează Congressis ediția a 19-a

de L. Budin - apr. 25 2024
Societatea Studenților Mediciniști Iași organizează Congressis ediția a 19-a

Evenimentul oferă studenților mediciniști de la UMF Iași oportunitatea de a lua parte la un schimb internațional de concepte, tehnici novatoare și idei de dezvoltare.

Societatea Studenților Mediciniști Iași în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași organizează în perioada 24-28 aprilie 2024 cea de-a XIX-a ediție a Congresului Internațional pentru Studenți și Tineri Medici – CONGRESSIS.

Deoarece considerăm că accesul la informație și înțelegerea medicinei ar trebui să fie cât mai facile pentru fiecare practicant din domeniul medical, sloganul acestei ediții este «Unravel the Mystery of Science»”, se arată pe news.umfiasi.ro

Întreaga activitate se va desfășura în limba engleză. Evenimentul va reuni personalități din România și din țări precum Regatul Unit, Polonia și Oman.

Pe parcursul zilelor de 25, 26 și 27 aprilie vor avea loc peste 110 workshopuri și conferințe, care vor aborda diverse teme din domeniul medical, chirurgical și al științelor fundamentale și comportamentale. 

Activitățile vor fi realizate atât hands-on, pe produse biologice, cât și în Spitale și în cadrul Centrului de Simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir”. Sesiunile ştiinţifice vor fi jurizate de cadre didactice prestigioase din cadrul  Universităţii de Medicină şi Farmacie «Grigore T. Popa»  Iaşi,  iar la  final  cele mai valoroase comunicări vor fi premiate”.

Închiderea Congresului va avea loc duminică, 28 aprilie, ora 13.00, în aula „Alexandru Brăescu”, clădirea Nicolae Leon.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe