Newsflash
ACTUALITATE Știri

Simpozion de Chirurgie Hepatobiliopancreatică, organizat la Cercul Militar Național

de Magdalena Tănăsescu - apr. 12 2024
Simpozion de Chirurgie Hepatobiliopancreatică, organizat la Cercul Militar Național

Secția Clinică Chirurgie 1 a Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” va organiza, în perioada 15 - 17 mai a.c., la Cercul Militar Național, primul Simpozion de Chirurgie Hepatobiliopancreatică.

Potrivit unui anunț al spitalului, manifestarea științifică va fi creditată EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Mai multe informații despre eveniment se pot obiține accesând următorul link: http://www.scumc.ro/simpozionchirurgie1-2024/.

Tot prin această modalitate se realizează și înscrierile la simpozion, precum și transmiterea lucrărilor. De asemenea, sunt disponibile adresa de e-mail: simpozion.chirurgie1@scumc.ro, precum și numărul de telefon: 0739.694.356. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe