Newsflash
Apariții editoriale

Agenda Medicală 2024

de Editura Medicală - apr. 5 2024
Agenda Medicală 2024

Ca în fiecare an, apariţia Agendei Medicale este un eveniment editorial mult așteptat.

Ediţia de anul acesta, îmbunătăţită și adăugită, cuprinde reactualizări privitoare la medicamentele intrate în uz în România, conform Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Ele sunt înregistrate și evidenţiate cu denumirile comerciale (DC), precum și monografiile aferente la denumirea comună internaţională corespunzătoare (DCI).

S-au păstrat în continuare aceleași secţiuni de bază (indexul medicamentelor pe grupe de afecţiuni și acţiune terapeutică, monografii ale medicamentelor ordonate alfabetic după DCI, apoi combinaţii, diverse, preparate și substituenţi de sânge, produse biologice de uz uman, produse de dializă, produse radiofarmaceutice, index general). Sunt prezentate cu datele esenţiale necesare informării rapide asupra oricărui medicament.

Cuprinsul este unul vast, din care menţionăm: ghidul de utilizare a Agendei Medicale; indexul medicamentelor pe grupe de afecţiuni și acţiune terapeutică; monografii ale medicamentelor în ordinea DCI; combinaţii; preparate și substituenţi de sânge; produse biologice de uz uman (vaccinuri, seruri, imunomodulatori); produse pentru dializă; produse radiofarmaceutice.

Agenda – care are 1.292 de pagini – se adresează medicilor de toate specialităţile, farmaciștilor, farmacologilor, medicilor rezidenţi și studenţilor în medicină și farmacie, publicului larg.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe