Newsflash
Apariții editoriale

Ghid practic de neurochirurgie

de Redacția Viața Medicală - apr. 5 2024
Ghid practic de neurochirurgie

A apărut la Editura All volumul Neuropatologie chirurgicală. Tumorile sistemului nervos și ale structurilor asociate, semnat de dr. Dorel Eugen Arsene.

Apărut la Editura All, volumul Neuropatologie chirurgicală. Tumorile sistemului nervos și ale structurilor asociate, semnat de dr. Dorel Eugen Arsene, înfăţișează situaţia la zi din neuropatologia chirurgicală, descriind opţiunile terapeutice moderne, inclusiv tratamentele experimentale. Cartea cuprinde o prezentare concisă a patologiei macro- și microscopice a leziunilor, conformă cu ultimele clasificări ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. Fiecare capitol include și detalii esenţiale, actualizate, de imunohistochimie și biologie moleculară. De asemenea, este cu adevărat remarcabil faptul că lucrarea reflectă integral experienţa personală a autorului, acumulată în zeci de ani de practică exclusivă în acest domeniu. Ilustraţiile, la rândul lor, sunt originale și provin din cazuistica întâlnită de dr. Dorel Eugen Arsene.

Cartea se adresează în primul rând neuropatologilor, dar și celor responsabili în activitatea curentă de diagnosticul microscopic al pieselor de rezecţie neurochirurgicală. În același timp, datele de biologie tumorală le sunt folositoare și rezidenţilor sau specialiștilor în anatomie patologică, neurologie sau neurochirurgie. Oncologii și neurooncologii vor găsi utilă lucrarea datorită breviarului de opţiuni terapeutice de la finele fiecărui capitol.

Volumul poate fi achiziţionat în această perioadă la preţ redus, de numai 39,95 lei, de pe www.all.ro.


Pe aceeași temă:

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe