Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Aplicația XVision va fi prezentă la Congresul European de Radiologie

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 20 iunie 2022, ora 11:17

Aplicația XVision va fi prezentă la Congresul European de Radiologie pentru demonstrații bazate pe scenarii reale din spitale.

Congresul European de Radiologie este reuniunea anuală a Societății Europene de Radiologie - myESR.

Un summit în care se pune accent pe inovație, acesta este considerat drept unul dintre cele mai inovatoare evenimente din comunitatea științifică, se arată pe pagina oficială de Facebook a aplicației XVision

xvision congres european radiologie

„Aplicația XVision va fi prezentă pentru demonstrații bazate pe scenarii reale din spitale. Detectarea și localizarea patologiilor, calculul automat al indicelui cardio-toracic, scor COVID-19, identificarea nodulilor pulmonari și alte măsurători pentru CT pulmonar, toate la un clic distanță. Dacă dorești să afli mai multe despre instrumentele și tehnologiile care ajută radiologii și cresc productivitatea în spital, programează o demonstrație cu unul dintre membrii echipei noastre aici. (la acest formular - n.red.) Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem acolo!”, au transmis cei din echipa XVision.

Reamintim că XVision, o companie MedTech românească, a dezvoltat o suită de produse care au la bază algoritmi de inteligenţă artificială (AI), ce-i ajută pe medicii radiologi în analiza și interpretarea imaginilor medicale. 

Citiți și: XVision, ajutor digital pentru medicii radiologi 

Platforma medicală XVision a obținut un milion de euro finanțare 

 

Etichete: XVision soft XVision radiologie imagistica medicala radiologie Radiologie și imagistică medicală

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC