Varianta actualizată a hărţii start-upurilor care activează în Sănătate, în România și Republica Moldova, a fost prezentată recent, la București, în cadrul unui eveniment organizat de ONG-ul FreshBlood.
Mai este profesia de moașă căutată în zilele noastre? Ce rol au moașele în sistemul de sănătate? Cât de utile sunt serviciile de educaţie prenatală? La aceste întrebări ne-a răspuns recent Anca Bălășoiu, moașă licenţiată.
Datorită unui sistem nou de lentile pentru endoscoape, medicii ar putea să vadă în interiorul corpului pacienţilor mai bine ca niciodată.
Oamenii de știință și medicii se întreabă dacă misterioasa boală X din Congo ar putea fi sau nu malarie.
Colegiul Farmaciștilor din România vine cu informații noi de la Agenția Europeană pentru Medicamente cu privire la antibioticul doxiciclină.
Spitalul Județean din Arad va avea două aparate mamograf, a anunțat președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca.
Președintele CMSR, dr. Florin Lăzărescu, a prezentat raportul primului său an de activitate, în cadrul ședinței Consiliului Național al Medicilor Stomatologi din România, care a avut loc la București, pe 6 decembrie.
Două organizații au anunțat că vor susține asociația Dăruiește Viață cu 100.000 de euro pentru pregătirea medicilor de onco-pediatrie de la noul spital construit la Marie Curie.
Țara noastră se află în continuare în fruntea topului privind mortalitatea infantilă la nivelul Uniunii Europene.
O companie de venture capital a anunțat că investește un milion de euro în start-upul Parol, despre care „Viața Medicală” a scris anul acesta un amplu articol.
Un târg de Crăciun din Capitală găzduiește campania de fundraising a proiectului „Spitale Publice din Bani Privați” pentru construirea primului spital de psihiatrie pediatrică din România.
Boala X, atrage atenția medicul Beatrice Mahler, este una pe care lumea medicală internațională o privește cu mare atenție.
Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București – DSPMB a transmis astăzi câteva precizări cu privire la situația Spitalului Clinic Colentina.
Varianta actualizată a hărții start-upurilor care activează în Sănătate, în România și Republica Moldova, a fost prezentată ieri, la București, în cadrul unui eveniment organizat de FreshBlood.
Recent, s-a făcut o nouă investiție în infrastructura Institutului Oncologic din Cluj-Napoca, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Cluj.
Consiliul Judetean Cluj a aprobat în 28 noiembrie a.c. înființarea noii structuri destinate tratării și diagnosticării bolilor infecto-contagioase.
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” din Constanța marchează o premieră națională.
Senatoarea Adina Săniuță a depus ieri un proiect de modificare a legii 227 din 2015 privind Codul Fiscal.
Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara va forma specialişti în gestionarea cazurilor generate de consumul de droguri, printr-un masterat finanţat cu fonduri europene.
Spitalul Clinic Colentina a anunțat că, începând de marți, 10 decembrie 2024, temporar nu se vor mai face internări în cadrul mai multor structuri medicale.
Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.
Da, sunt de acord Aflați mai multe