Newsflash
Hi-tech & Gadgets

Un software românesc de radiologie, folosit într-o clinică din Spania

de Florentina Ionescu - apr. 7 2023
Un software românesc de radiologie, folosit într-o clinică din Spania

Soluția oferită de startupul Rayscape este acum disponibilă într-o clinică din Spania.

Startupul XVision și-a schimbat numele în 2022, devenind Rayscape. Reprezentanții săi au anunțat recent că software-ul lor de AI (inteligență artificială) pentru explorare radiologică este acum disponibil la Alma Medical Imaging, în Spania. 

Tehnologie medicală: startupul XVision devine Rayscape 

Echipa Rayscape

„Am investit nenumărate ore de cercetare și dezvoltare în Rayscape pentru a ajuta radiologii și medicii să detecteze și să identifice cu o precizie fără egal multiple boli și anomalii pulmonare. Împreună cu Alma Medical Imaging, lucrăm pentru a oferi acces pacienților din Spania la analize de imagistică medicală de înaltă calitate. Dacă aveți nevoie de o radiografie toracică sau o scanare CT pulmonară, nu ezitați să faceți o programare astăzi. Cu Rayscape alături, puteți fi sigur că veți primi cel mai sofisticat și avansat nivel de îngrijire disponibil”, au transmis reprezentanții Rayscape pe o rețea socială.

Rayscape este o platformă medicală bazată pe algoritmi de inteligență artificială, care dezvoltă produse pentru a-i sprijini pe medicii radiologi în analiza și interpretarea imaginilor medicale. Despre acest startup „Viața Medicală” a scris aici). 

Asistentul digital Rayscape, parte a unui parteneriat cu MedLife 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe