Newsflash
ACTUALITATE Sănătate privată Știri

O nouă clinică de excelență în imagistică medicală s-a deschis la Târgu Jiu

de Florentina Ionescu - iun. 20 2023
O nouă clinică de excelență în imagistică medicală s-a deschis la Târgu Jiu

A 12-a clinică din rețeaua Medima a fost deschisă recent. Este vorba de clinică de excelență în imagistică medicală și radiologie.

Rețeaua națională de clinici de excelență în imagistică medicală și radiologie Medima a deschis o nouă clinică în Târgu Jiu, printr-o investiție în valoare de aproximativ 1,3 milioane de euro, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

Situată pe Aleea Digului nr. 1, clinica Medima oferă pe plan local servicii de investigare imagistică CT și RMN realizate cu aparatură ultraperformantă și de cea mai înaltă calitate. Odată cu această lansare, rețeaua amintită ajunge la 12 clinici operaționale la nivel național. 

Clinica din Târgu Jiu este dotată cu echipamente de imagistică medicală de ultimă generație, recunoscute la nivel mondial, inclusiv aparatul RMN Canon Vantage Elan 1.5T și CT Canon Aquilion Lightning.

Gama largă de servicii medicale oferite în cadrul clinicii din Târgu Jiu acoperă toate tipurile de examinări prin rezonanță magnetică (RMN) și tomografie computerizată (CT), de la examinări uzuale ale diferitelor zone anatomice până la investigații avansate, extrem de utile în patologiile complexe, precum cele oncologice, vasculare, neurologice sau musculo-scheletale.

Echipa 

Echipa Medima Târgu Jiu este formată din medici radiologi de elită, specializați în diverse domenii, care asigură acoperirea întregii game de examinări RMN și CT. Directorul medical, prof. univ. dr. Gheorghe Iana, este unul dintre cei mai respectați experți în imagistică din România, cu o experiență de peste 30 de ani. Coordonatorul echipei locale din Târgu Jiu este dr. Folcuți Roxana Mihaela, medic specialist în Radiologie și Imagistică Medicală.

„Deschiderea clinicii Medima în Târgu Jiu face parte din strategia noastră de extindere la nivel național și ne propunem să facilităm accesul pacienților din această zonă la servicii de imagistică medicală de top. Centrul nostru aduce împreună tehnologie de vârf, o echipă de specialiști, rezultate prompte și precise”, a declarat prof. dr. Gheorghe Iana, director medical al Medima. 

Vlad Ardeleanu, CEO al Medima, a adăugat faptul că rețeaua continuă să se extindă la nivel național, având misiunea de a îmbunătăți accesul populației la investigații imagistice moderne. Aceste investigații, spune el, joacă un rol important în prevenția și depistarea timpurie a afecțiunilor. 

„Prin dezvoltarea serviciilor de imagistică medicală la nivel local, ne propunem să avem un impact pozitiv pe termen lung, prin creșterea speranței de viață și tratamente mai puțin costisitoare pentru pacienți”, a conchis Vlad Ardeleanu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe