Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

ECDC vrea să afle nevoile profesioniștilor din Sănătate, în lupta cu pandemia

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 9 noiembrie 2021, ora 14:10

Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor – ECDC a publicat ieri un anunț referitor la un sondaj de opinie, îndemnând profesioniștii din domeniul sănătății publice să răspundă la câteva întrebări.

Apelul făcut de ECDC se adresează nu doar profesioniștilor din sănătatea publică, ci și lucrătorilor din sănătate, cei care luptă în prima linie cu pandemia de COVID-19. 

ecdc sondaj chestionar intrebari pandemie

„Vrem să vă ascultăm! Sunteți implicat în procesul de imunizare? Luați parte la sondajul nostru de opinie și lăsați-ne să aflăm care sunt nevoile voastre”, se arată pe pagina oficială a ECDC.

În plus, medicii și lucrătorii din sănătate sunt îndemnați să recomande acest chestionar și colegilor săi implicați în campania de vaccinare împotriva COVID-19. Termenul-limită până la care puteți răspunde la întrebări este 23 noiembrie.

Click pe linkul de mai jos pentru a răspunde la întrebările din cadrul chestionarului ECDC: www.surveymonkey.com/r/vacc_trainingneeds.

Etichete: ecdc centrul european de prevenire si control al bolilor pandemie covid pandemie covid-19 lucratorii din sanatate lucratori din sanatate medic linia intai specialisti linia intai medici din linia intai

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.