Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Ziua Națională a Ambulanței, marcată la 28 iulie

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 27 iulie 2021, ora 11:11

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a publicat un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței, care este marcată la data de 28 iulie.

Ieri, reprezentanții Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă ( DSU) au amintit că doar „câteva zile ne mai despart până la celebrarea dragilor noștri salvatori din cadrul serviciilor publice de ambulanță”. 

ambulanta ziua nationala a ambulantei captura video

În ultimii ani, sistemul de urgență a evoluat constant și a făcut pași extrem de importanți în  susținerea și realizarea acelui scop comun, al tuturor serviciilor de urgență și anume, salvarea omului aflat în suferință, au subliniat reprezentanții DSU, pe pagina oficială de Facebook a acestei instituții.

„Ambulanța, de-a lungul timpului, a făcut pași majori în evoluția ei, fie că vorbim de legislație, dotări, perfecționare, pregătire. Serviciile de ambulanță sunt parte a sistemului de siguranță național, implicat în salvarea de vieți omenești, fiind alături de celelalte servicii de urgență din România. Ele împreună, cu mult profesionalism, implicare, dăruire și dragoste pentru oameni converg către ceea ce România deține în acest moment, și anume un serviciu de urgență complex, integrat, competitiv în raport cu serviciile de urgență publice regăsite în alte state. Salvatorii, împreună, pentru a veni în sprijinul dumneavoastră! 28 iulie 2021- Ziua Națională a Ambulanței”, se arată în mesajul publicat de DSU dedicat serviciilor de urgență publice.

Etichete: ziua nationala a ambulantei din Romania ziua nationala a ambulantei ambulanta servicii de ambulanta dsu departamentul pentru situatii de urgenta

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.