Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Un nou maraton de vaccinare anti-COVID la Sibiu

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 16 noiembrie 2021, ora 12:34

Consiliul Judeţean Sibiu, împreună cu spitalele din subordine, organizează în acest weekend un nou maraton de vaccinare anti-COVID, la sediul Filarmonicii, în Sala Thalia.

maraton de vaccinare
Sursă imagine: Consiliul Județean Sibiu // Facebook

„Campania de vaccinare lansată de Consiliul Județean Sibiu în parteneriat cu Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu, Spitalul General CF Sibiu, alături de Filarmonica de Stat Sibiu și cu sprijinul Direcției de Sănătate Publică Sibiu și al Universității „Lucian Blaga” Sibiu continuă în acest sfârșit de săptămână, respectiv 20-21 noiembrie 2021 cu rapelul celor care s-au vaccinat în 30-31 octombrie 2021”, se arată într-un comunicat de presă.

Totodată, cei care doresc să își facă oricare dintre dozele 1, 2 sau 3 cu vaccinul Pfizer, sau doza unică a vaccinului Johnson & Johnson o pot face, fără programare, în foaierul Filarmonicii de Stat Sibiu.

Citește și: Centru de vaccinare deschis în Căsuța lui Moş Crăciun la Sibiu

Potrivit sursei citate, accesul se va face prin parcarea Salii Thalia de pe Bulevardul Corneliu Coposu, iar doritorii sunt așteptați în intervalul orar 09:00-21:00.

La maratonul de vaccinare, cele trei spitale şi Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu vor mobiliza un număr de opt medici, 16 asistenţi, 16 registratori şi 40 voluntari, astfel încât totul să se desfăşoare fără dificultăţi.

„Îi așteptăm și în acest sfârșit de săptămână pe sibieni, și nu numai, să se vaccineze. Suntem pregătiți să îi primim la rapel pe toți cei care au venit la prima doză, dar și pe cei care doresc să se vaccineze cu oricare dintre doze. Procesul de vaccinare trebuie să continue și le mulțumesc încă odată tuturor cadrelor medicale, dar și instituțiilor partenere implicate în această campanie”, a declarat Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Etichete: campanie de vaccinare maraton de vaccinare Sibiu Johnson & Johnson

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.