Newsflash
Internaționale

Johnson & Johnson concediază sute de angajați din domeniul chirurgiei robotice

de Florentina Ionescu - mar. 13 2023
Johnson & Johnson concediază sute de angajați din domeniul chirurgiei robotice

Compania Johnson & Johnson a anunțat că în jur de 350 de persoane își vor pierde locurile de muncă în domeniul chirurgiei robotice.

Potrivit unei informări din statul California, de la începutul acestei luni, compania Johnson & Johnson va renumța la aproape 350 de angajați din domeniul chirurgiei robotice, scrie www.massdevice.com

Chirurgie Robotica
Foto: arhivă

 

În lista concedierilor se află 292 angajați de la Auris, 47 de la Verb Surgical și 4 angajați de la Ethicon Endo-Surgery. Toate aceste joburi erau în Santa Clara County. Potrivit sursei citate, concedierile intră în vigoare de la 30 aprilie a.c.

Reducerea numărului de locuri de muncă face parte dintr-o perioadă de restructurări și concedieri ce implică cel puțin 1.000 de angajați de la Johnson & Johnson, mai scrie MassDevice. 

Într-un interviu acordat recent, CEO-ul unei firme proeminente de căutare în zona de dispozitive medicale a confirmat că știa că mai multe poziții vor fi eliminate în programele de chirurgie robotică minim-invazivă din interiorul companiei Johnson & Johnson.

„Aceștia erau prieteni foarte apropiați ai formei și nu vorbim despre copii. Ei sunt adulți care au dedicat 20 sau 30 de ani din viața lor într-un proiect sau într-o companie”, a declarat Joe Mullings, CEO al The Mullings Group, într-un podcast.

Mai multe detalii pe MassDevice.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe