Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Pas important pentru prevenirea bolilor cardiovasculare

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 27 iunie 2022, ora 15:06

Prof. dr. Anca Dana Buzoianu, rector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, a anunțat că a luat startul un parteneriat public-privat pentru prevenirea bolilor cardiovasculare între mai mulți parteneri ai instituției pe care o reprezintă.

umf cluj prevenire boli cardiovasculare1

„Primul parteneriat public-privat pentru prevenirea bolilor cardiovasculare a fost încheiat între reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, ai Spitalul Clinic de Recuperare Cluj-Napoca și cei ai companiei farmaceutice Novartis, sub patronajul UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca.”, a scris prof. dr. Anca Dana Buzoianu (foto mai jos) astăzi pe pagina sa oficială de Facebook.

anca dana buzoianu

Totodată, ea a subliniat că de peste 140 de ani, Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca a contribuit la îmbunătățirea sănătății populației, formând zeci de generații de medici valoroși și devotați profesiunii alese.

„Valorile noastre fundamentale, excelență și grijă pentru omul bolnav sunt impregnate în munca noastră de zi cu zi, așadar suntem parte a acestui proiect, care vine în sprijinul pacienților cu boli cardiovasculare.”, a adăugat rectorul UMF Cluj-Napoca, alături de câteva imagini. 

Citiți și: Cluj: primul parteneriat public-privat în prevenția bolilor cardiovasculare  

umf cluj prevenire boli cardiovasculare2 

umf cluj prevenire boli cardiovasculare3

Etichete: umf iuliu hatieganu cluj umf iuliu hatieganu UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca prof. dr. Anca Dana Buzoianu preventie boli cardiovasculare boli cardiovasculare parteneriat public-privat

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC