Newsflash
Știri

Campania „Cu un zâmbet mai aproape de sănătate!”, la UMF Cluj-Napoca

de L. Budin - mar. 14 2024
Campania „Cu un zâmbet mai aproape de sănătate!”, la UMF Cluj-Napoca

Campania urmărește să atragă atenția asupra importanței sănătății orale ca parte a sănătății generale și cunoașterea metodelor adecvate de prevenire a afecțiunilor oro-dentare.

În luna martie, Facultatea de Medicină Dentară din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, în parteneriat cu Centrul Regional de Sănatate Publică Cluj din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică şi în colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Cluj, Inspectoratul Şcolar General Cluj și Casa de Cultură a Studenților, derulează campania de informare, educare și comunicare „Cu un zâmbet mai aproape de sănătate!”

Această lună a fost aleasă pentru desfășurarea campaniei fiindcă, anual, la data de 20 martie, se celebrează Ziua Mondială a Sănătăţii Orale cu scopul de a promova intervențiile eficiente pentru sănătatea orală, se arată pe pagina de Facebook a universității clujene. 

Suportul metodologic al campaniei naţionale este asigurat de către Institutul Național de Sănătate Publică în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București.

Pe 20 martie, o masă rotundă va fi organizată în cadrul campaniei, la sala Multimedia a universității clujene, începând cu ora 10.00, se mai anunță. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe