Newsflash
ACTUALITATE Știri

În luna mai se organizează crosul caritabil „Medic de 10 km”

de L. Budin - apr. 9 2024
În luna mai se organizează crosul caritabil „Medic de 10 km”

Cadrele didactice, medicii și studenții UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca sunt invitați să participe la cea de-a treia ediție a crosului caritabil „Medic de 10 km”, care va avea loc la data de 19 mai.

Evenimentul are drept punct de plecare Sala Sporturilor „Horia Demian” din municipiu.

Te provocăm ca pentru o zi să lași cărțile și halatul deoparte, să iei cu tine patru prieteni și împreună să vă uniți forțele pentru a forma o ștafetă, în care fiecare va alerga 2 km. Iar dacă provocarea nu este îndeajuns de mare, atunci te poți înscrie să parcurgi singur cei 10 km din cadrul crosului”, se arată pe evenimentul Facebook dedicat. 

Organizatori sunt Clubul sportiv „Sporting UMF”, Organizația Studenților Mediciniști (OSM) prin proiectul „Sport pentru Sănătate”, Organizația Studenților Stomatologi (OSS) și Organizația Studenților Farmaciști (OSF), sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca.

Înscrierile la cros se pot face pentru participare individuală, pentru proba de ștafetă – și se pot înscrie chiar și copiii

Taxa de participare este de 30 de lei pentru studenții universității clujene (în limita a 250 de locuri), de 100 de lei pentru restul participanților (cadre didactice și medici, în limita a 250 locuri), participarea fiind gratuită pentru copii (în limita a 30 de locuri). 

Regulamentul de participare poate fi consultat aici, data limită pentru înscrieri fiind 5 mai, orele 24.00. 

Toate fondurile obținute din taxele de participare și din donații vor fi oferite Centrului de Îngrijiri Paliative Pediatrice „Sfântul Hristofor”, un spital care va oferi asistență medicală complexă copiilor cu boli cronice progresive, aflați în diverse stadii ale bolii, se precizează. Proiectul se află sub patronajul Asociației „Sfântul Nectarie” din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Clujului.

Cei care doresc să ajute, dar nu pot participa la cros, au ocazia să cumpere kilometri, pe care organizatorii evenimentului se angajează să îi alerge. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe