Newsflash
Știri

UMF „Iuliu Hațieganu”: studenții stomatologi organizează o nouă ediție a DENTis Congress

de L. Budin - ian. 16 2024
UMF „Iuliu Hațieganu”:  studenții stomatologi organizează o nouă ediție a  DENTis Congress

Congresul Internațional de Medicină Dentară pentru Studenți și Tineri Medici DENTis Congress Cluj-Napoca, organizat de studenții facultății de Medicină Dentară din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu”, ajunge la ediția a 24-a.

Anul acesta, Congresul se organizează în perioada 4-6 aprilie, se arată pe pagina de Facebook a UMF „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. 

În anul 2023, congresul a găzduit circa 500 de participanți veniți din toată țara, atât în cadrul conferințelor susținute de profesioniști în domeniu, cât și al sesiunilor de comunicări științifice ale studenților. Conferințele au abordat teme de actualitate în domeniul stomatologiei și au dezbătut cazuri care mai de care mai interesante și mai neobișnuite.

În cadrul worshopurilor, participanții au avut ocazia să lucreze practic pe parcursul celor trei zile de congres, având ca tematică toate ramurile stomatologiei moderne. 

Partea de distracție a fost nelipsită, grație celor două gale pregătite pentru lectori și participanți, se mai arată în postare. 

Organizația Studenților Stomatologi Cluj-Napoca vă așteaptă cu drag la ediția din acest an a Congresului DENTis!”, se subliniază. 


Notă autor:

Sursă foto: Facebook UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe