Newsflash
Știri

Mesajul transmis de CMR după incendiul de la „Matei Balș”

de Florentina Ionescu - feb. 1 2021
Mesajul transmis de CMR după incendiul de la „Matei Balș”

Colegiul Medicilor din România a transmis vineri un mesaj, în urma incendiului care a izbucnit a izbucnit la parterul Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” din București, care tratează bolnavi cu COVID-19.

Redăm mai jos mesajul integral al prof. dr. Daniel Coriu, președintele Colegiului Medicilor din România (CMR), postat pe o cunoscută rețea de socializare:

daniel coriu

„În fața încă unei tragedii care lovește sistemul de sănătate și un spital din țara noastră, Colegiul Medicilor din România (CMR) își exprimă întregul regret. Suntem alături de rudele celor care și-au pierdut viața în incendiul de la Institutul Național de Boli Infecțioase ”Prof. dr. Matei Balș” și de toți cei afectați de ceea ce s-a întâmplat în această dimineață. Vedem cum sistemul de sănătate românesc este îndoliat din nou. Pacienți, medici, asistenți, infirmiere, personal administrativ, toți cei care, clipă de clipă, luptă pentru viață au de înfruntat un nou eveniment zguduitor. Colegiul Medicilor din România își exprimă întreaga solidaritate cu ei” - prof. dr. Daniel Coriu, președinte CMR.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe