Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Hemofilia Bike Challenge: Să pedalăm împreună pentru bolnavii de hemofilie

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 6 mai 2022, ora 12:20

Duminică, 8 mai 2022, în Parcul Izvor din București, va avea loc evenimentul Hemofilia Bike Challenge, de la ora 14.00.

Asociația Română de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro invită bucureștenii duminică, 8 mai a.c., la Hemofilia Bike Challenge.

Sunteți invitați alături de membrii comunității de hemofilie din România, în Parcul Izvor, începând cu ora 14.00, pentru a pedala împreună și a vă arăta susținerea față de persoanele cu hemofilie din țară.  

Hemofilia-Bike-Challenge-Afis-01 (1)

În România trăiesc 1.825 persoane cu hemofilie de tip A și B și 325 persoane care suferă de boala von Willebrand. 75% dintre persoanele cu hemofilie sunt pacienți cu hemofilie de tip A. 

„Potrivit Federației Mondiale a Hemofiliei, putem promova accesul durabil și echitabil la îngrijire și tratament pentru hemofilie și alte tulburări de sângerare moștenite, aducând această problemă de sănătate în atenția publicului larg și a autorităților”, se arată în invitația transmisă redacției.

Asociația Română de Hemofilie și portalul Hemofilie.ro s-au alăturat și în acest an inițiativelor mondiale dedicate marcării Zilei Mondiale a Hemofiliei și îi așteaptă pe bucureșteni (și nu numai pe ei) duminică, 8 mai 2022, la Hemofilia Bike Challenge, provocarea lansată tuturor celor care vor să își arate susținerea față de comunitatea de hemofilie din România de a pedala împreună: „ASTĂZI PEDALEZI ÎN LOCUL MEU, MÂINE PEDALĂM ÎMPREUNĂ!”, se arată în invitația semnată de Daniel Andrei, președintele Asociației Române de Hemofilie.

Detalii suplimentare despre evenimentul de duminică găsiți pe pagina oficială de Facebook, la acest link

Programul evenimentului Hemofilia Bike Challenge: Astăzi pedalezi în locul meu, mâine pedalăm împreună! 

14.00 – 15.00 – Adunarea participanților: în Alveola Parcului Izvor 

15.00 – 17.00 – Deplasare pe traseul: Parc Izvor – Bd. Națiunile Unite – dreapta Bd. Libertății – dreapta Calea 13 Septembrie (Piața Francofoniei) -urcare Calea 13 Septembrie – Piața Arsenalului – dreapta Str. Izvor – Bd. Națiunile Unite.

Etichete: hemofilie pacienti cu hemofilie Hemofilia Bike Challenge Asociatia Romana de Hemofilie biciclism bicicletă ziua mondiala a hemofiliei

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC