Newsflash
ACTUALITATE Știri

Persoanele cu hemofilie și alte tulburări de coagulare își dau întâlnire la Constanța

de Florentina Ionescu - nov. 16 2023
Persoanele cu hemofilie și alte tulburări de coagulare își dau întâlnire la Constanța

Asociația Națională a Hemofilicilor din România vă invită sâmbătă, 25 noiembrie, la „Întâlnirea Regională de Comunitate” pentru județul Constanța.

Dacă sunteți pacienți care suferă de hemofilie, boala von Willebrand sau alte tulburări de coagulare rare sau dacă aveți o persoană în familie, printre cunoștințe ori printre prieteni care se încadrează în această categorie și locuiți în județul Constanța, Asociația Națională a Hemofilicilor din România vă invităm la o întâlnire de conectare. 

La această întâlnire veți avea ocazia să discutați cu reprezentanți ai asociației de pacienți, specialiști din domeniul medical, cât și alți pacienți, despre tratamentele disponibile sau potențiale soluții la diverse provocări din viața de zi cu zi, se arată pe o rețea socială

Asociația Națională de Hemofilicilor din România își propune să consolideze și să împuternicească comunitatea națională de hemofilie prin creșterea nivelului de educație al pacienților și al familiilor acestora, determinându-i să rămână informați și să-și ceară drepturile, precum și păstrând o perspectivă optimistă asupra vieții. 

Evenimentul este pe bază de înscriere. Pentru participarea la acest eveniment persoanele interesate sunt rugate să se înscrie până pe 23 noiembrie 2023 prin completarea acestui scurt formular: https://shorturl.at/cvyIN

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe