Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID a primit doza de rapel

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 26 ianuarie 2021, ora 14:04

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, dr. Valeriu Gheorghiţă, a primit marţi doza de rapel, la Centrul amenajat în cadrul Ambulatoriului integrat al SUUMC București.

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”, a primit astăzi doza de rapel, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Platformei naţionale de imunizare.

Valeriu Gheorghita

Acesta a fost imunizat cu a doua doză de vaccin împotriva SARS-CoV-2 la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) București.

„Împreună învingem pandemia! Împreună şi numai împreună putem să facem front comun, să fim solidari, să ne protejăm familia, prietenii, colegii şi țara”, se mai arată în postare.

Valeriu Gheorghita_rapel

Medicul Valeriu Gheorghiţă a fost vaccinat cu prima doză la data de 5 ianuarie.

Etichete: vaccin impotriva COVID-19 rapel imunizare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.