Newsflash
ACTUALITATE Știri

Training pentru mediatorii sanitari din Brașov

de Magdalena Tănăsescu - apr. 24 2024
 Training pentru mediatorii sanitari din Brașov

Membrii Diviziei dedicate bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare și imunizare din cadrul Biroului regional pentru Europa al OMS se află în această săptămână la Brașov pentru a realiza un training pentru mediatorii sanitari.

Discuțiile din cadrul întâlnirilor sunt axate pe modul în care se realizează comunicarea despre vaccinare în comunitatea locală. 

 

„Săptămâna aceasta, suntem și vom continua să ascultăm și să discutăm cu o serie de membri ai comunităților locale din județele Brașov și Timișoara, precum și din București, în timp ce colectăm informații despre vaccinarea în România de la lideri de opinie, medici de familie, lucrători comunitari și autorități locale”, susțin reprezentanții Biroului OMS România

 

Potrivit experților, vaccinurile au ferit generații întregi de impactul devastator al bolilor care pot fi prevenite prin vaccinare.

 

„În această Săptămână Europeană a Vaccinării, celebrăm puterea vaccinurilor de a facilita o viață mai plină și mai sănătoasă”, precizează Biroul OMS România. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe