Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

FOTO: Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID se vaccinează astăzi

Viața Medicală
Florentina Ionescu marţi, 5 ianuarie 2021, ora 11:23

Colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță este coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID și medic primar boli infecțioase la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Carol Davila”.

Potrivit unei informări de presă a MApN, colonel medic dr. Valeriu Gheorghiță (foto), va fi vaccinat marți, 5 ianuarie, începând cu ora 9.00.

El va fi vaccinat împotriva infecției cu virusul SARS-CoV-2 la Centrul de vaccinare pentru COVID-19 amenajat în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) București.

valeriu gheorghita vaccinare anti COVID (3)
Foto Laurentiu Turoi

Activitatea de vaccinare se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. MApN va transmite în direct acest eveniment și pe pagina de Facebook a instituției, se arată în aceeași informare.

Etichete: Valeriu Gheorghiță campanie vaccinare vaccinate impotriva COVID-19 doze de vaccin vaccinare covid-19 platformă națională de vaccinare vaccin covid vaccinare impotriva COVID-19 Strategia Nationala de Vaccinare vaccinare impotriva covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.