Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Internaționale

Ministrul Sănătății din Franța s-a imunizat cu trei tipuri de vaccin anti-COVID

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 28 octombrie 2021, ora 14:16

Ministrul Sănătății din Franța, Olivier Véran, a anunțat că s-a imunizat cu a treia doză de vaccin împotriva COVID-19. Acesta a făcut prima doză de vaccin anti-COVID cu AstraZeneca, a doua cu Moderna, iar a treia, boosterul, cu Pfizer.

Olivier Véran, medic neurolog, a fost vaccinat, marți seară, cu un booster de la Pfizer-BioNTech, la un spital din Paris, după ce a primit o primă doză de la AstraZeneca, în februarie, şi un rapel cu vaccinul Moderna la începutul lunii mai, potrivit leparisien.fr.

ministrul Sanatatii Franta
Sursă imagine: Olivier Véran // Facebook

 „Am profitat de ocazie pentru a face în același timp, și în celălalt braț, un vaccin antigriapl, la patru zile de la lansarea campaniei de vaccinare împotriva gripei sezoniere în Franța. Mă protejez pe mine, protejez și persoanele cu care intru în contact”, a precizat ministrul francez al Sănătăţii.

Etichete: booster Pfizer-BioNTech vaccin impotriva COVID-19 rapel

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.