Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

UMF Timișoara acordă titlul de Doctor Honoris Causa prof. dr. Rodica Pop-Bușui

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 23 mai 2022, ora 11:26

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara a anunțat că astăzi are loc ceremonia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa doamnei prof. dr Rodica Pop-Bușui.

Prof. dr. Rodica Pop-Bușui este președinte ales Medicină și Știință, în Asociația Americană de Diabet. De asemenea, prof. dr. Rodica Pop-Bușui este Director asociat pentru cercetare clinică mentorat și dezvoltare și vicepreședinte al Departamentului de Cercetare Clinică-Medicină Internă din cadrul Universității Michigan. 

rodica-pop-busui-facebook-neurodiab

Acordarea titlului de Doctor Honoris Causa va avea loc astăzi, 23 mai, la ora 12:00, în Aula Magna a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara, a transmis rectorul acestei instituții, prof. dr. Octavian Crețu, lansând invitația pe o rețea socială

Acest eveniment este organizat în colaborare cu Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, unde prof. dr. Rodica Pop-Bușui este membru de onoare. 

Prof. dr. Rodica Pop Bușui, aleasă în boardul American Diabetes Association 

Etichete: doctor honoris causa umf victor babes timisoara umf victor babes UMF Timisoara rodica pop busui Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.