Newsflash
Imagine campanie proprie
ACTUALITATE Știri

Prof. dr. Rodica Pop Bușui a primit un premiu de la Universitatea din Michigan

de Florentina Ionescu - iul. 4 2023
Prof. dr. Rodica Pop Bușui a primit un premiu de la Universitatea din Michigan

Neurodiab – Societatea de Neuropatie Diabetică a anunțat în luna iunie că doctorița Rodica Pop Bușui a primit un important premiu al Departamentului de Medicină Internă a Universității din Michigan.

Într-o postare făcută pe pagina oficială de Facebook a Neurodiab se arată că acest premiu este acordat cercetătorului care a reușit să aibă cel mai mare impact asupra domeniului științific cercetat. 

„Dragi prieteni, Prof. Dr. Rodica Pop Bușui, Membră de Onoare a Societății de Neuropatie Diabetică, a primit Premiul pentru Impact al Departamentului de Medicină Internă a Universității din Michigan. Acest premiu este acordat cercetătorului care a reușit să aibă cel mai mare impact asupra domeniului științific cercetat sub toate formele sale în ultimul an, de la cercetare efectivă, la proiecte implementate și chiar și la nivelul de predare mai departe a cunoștințelor acumulate. Pe această cale dorim să o felicităm pe Prof. Dr. Rodica Pop Bușui și sperăm ca în continuarea să aibă parte de cât mai mult succes în cariera sa!”, au transmis reprezentanții Neurodiab. 


Notă autor:

Sursa foto: Facebook Neurodiab

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe