Newsflash
Știri

Prof. dr. Rodica Pop Bușui, aleasă în boardul American Diabetes Association

de Florentina Ionescu - ian. 4 2022
Prof. dr. Rodica Pop Bușui, aleasă în boardul American Diabetes Association

Societatea de Neuropatie Diabetică a anunțat recent că prof. dr. Rodica Pop Bușui a fost aleasă pe poziția de președinte al Asociației Americane de Diabet (ADA).

Dr. Rodica Pop-Bușui este membru onorific al Societății de Neuropatie Diabetică, iar în cadrul American Diabetes Association (ADA), se află la divizia de dezvoltare în medicină și știință. 

rodica pop busui facebook neurodiab

„Dorim să o felicităm pe aceasta pentru nouă poziție și îi urăm mult succes în îndeplinirea ei!”, au transmis reprezentanții Societății de Neuropatie Diabetică, pe o rețea socială, în data de 23 decembrie 2021.

În postarea redistribuită de pe pagina Michigan Medicine se arată că American Diabetes Association (Asociația Americană de Diabet) întâmpină anul 2022 cu nume noi în boardul național de directori, în care este inclus și medicul Rodica Pop-Bușui, M.D., Ph.D. (de la University of Michigan Health), ca președinte ales. 

rodica pop busui

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe