Newsflash
EDUCAȚIE Știri

Curs practic de diabet la Buziaș

de Redacția Viața Medicală - iun. 16 2023
Curs practic de diabet la Buziaș

În lunile iulie și septembrie, la Centrul Medical „Cristian Șerban” din Buziaș se organizează cursuri de perfecționare în tratamentul diabetului zaharat, pentru diabetologi și pediatri.

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice anunță organizarea în perioada iulie-septembrie a stagiului practic de perfecționare intitulat „Practica tratamentului actual al diabetului zaharat de tip 1 la copil și tânăr”, cu durata de 5 zile.

Cursul este realizat în colaborare cu Fundația ,,Cristian Șerban” pentru ajutorarea copiilor bolnavi Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” Timișoara, Clinica de Diabet, Nutritie și Boli Metabolice Timișoara și Centrul Medical  ,,Cristian Șerban” Buziaș.

La curs pot participa  medici diabetologi (specialiști, primari și rezidenți din ani superiori), precum și specialiști și rezidenți de pediatrie.

Perioadele de desfășurare sunt între 25-29 iulie și între 12 și 16 septembrie a.c. Numărul maxim de locuri/periodă este de 10 participanți. 

Organizatorii menționează că, pentru participanți,  totul este gratuit, cheltuielile fiind suportate de Fundația ,,Cristian Șerban”, cu execepția transportului la și de la Buziaș. Participanții vor primi diplomă cu credite de educație medicală continuă.

În centrul medical din Buziaș, medicii diabetologi pot efectua și stagii individuale - schimb de experiență -, detaliile fiind stabilite de comun acord, de la caz la caz.

Înscrierea la stagiu se poate face prin e-mail la adresele: viorelserban@yahoo.com și fieraflorentina@yahoo.com.

Anunțul este semnat de prof. dr. Gabriela Radulian și prof. dr. Viorel Șerban.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe