Newsflash
ACTUALITATE REUNIUNI Știri

Congresul Național al Societății Române de Diabet a ajuns la a 50-a ediție

de Florentina Ionescu - apr. 11 2024
Congresul Național al Societății Române de Diabet a ajuns la a 50-a ediție

Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metbolice a ajuns la o ediție aniversară, anul acesta având deviza „Istorie, tradiție în medicină și dezvoltare”.

Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice (SRDNBM) îi invită pe profesioniștii din domeniul sănătății să participe la cea de-a 50-a ediție a Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, o ediție științifică aniversară, ce se va desfășura în perioada 15-18 mai 2024, la Timișoara. 

Patru zile de știință, patru zile de networking

Manifestarea va include sesiuni științifice captivante, workshopuri interactive, prezentări de lucrări de cercetare originale și va oferi participanților acces la informații relevante și actualizate, furnizate de lideri de opinie recunoscuți la nivel național și invitați de la nivel internațional, se arată pe pagina dedicată evenimentului. 

Este vorba despre o ediție istorică a Congresului Național, care marchează 50 de ani de manifestări științifice ale Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, a transmis Comitetul Director al SRDNBM. 

Congresul Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice se adresează medicilor rezidenți, specialiști si primari din specialitatea diabet, nutriție și bolie metabolice, precum și medicilor din specialități conexe diabetului zaharat. 

Pentru înscrieri și detalii aferente manifestări, accesați acest link.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe