Newsflash
Știri

Bonus pentru vaccinare

de Cristina GHIOCA - sept. 17 2021
Bonus pentru vaccinare

Ministrul interimar al Sănătăţii a semnat ordinul privind acordarea voucherelor de 100 de lei persoanelor vaccinate împotriva COVID-19, cu schemă completă.

De aceste tichete vor beneficia persoanele care s-au imunizat după intrarea în vigoare a ordonanţei de urgenţă în acest sens, respectiv începând cu data de 31 august 2021.  Alocaţia de hrană va fi acordată sub forma a cinci tichete de masă, fiecare în valoare de 20 de lei. Bonurile vor putea fi ridicate la centrul de vaccinare, cabinetul medicului de familie sau ambulatoriul de specialitate, unde s-a efectuat imunizarea, în termen de 60 de zile de la data administrării ultimei doze. Voucherele vor fi achiziţionate de Direcţiile de Sănătate Publică, în regim de urgenţă, în zece zile de la data alocării fondurilor necesare în acest sens de către Ministerul Sănătăţii. După achiziţionare, tichetele vor fi distribuite către punctele de vaccinare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe