Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

Masă rotundă: endocrinologie și diabet în contextul COVID-19

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 11 noiembrie 2021, ora 13:08

Academia de Științe Medicale organizează luni, 15 noiembrie, de la ora 11:00, o masa rotundă cu tema „Endocrinologie și diabet în contextul pandemiei COVID-19”.

Evenimentul va fi transmis live pe Facebook, începând cu ora 11:00 și va fi transmis live pe pagina de Facebook a Academiei de Științe Medicale. Ulterior, evenimentul va putea fi vizionat pe canalul de YouTube al Academiei de Științe Medicale. 

Coordonatorul științific al dezbaterii este prof. dr. Cătălina Poiană. 

masa rotunda endocrinologie diabet covid-19

Programul mesei rotunde

Prof. Dr. Cătălina Poiană, Medic primar Endocrinologie, Președinte al Colegiului Medicilor București, Președinte al Societății Române de Endocrinologie - Tema lucrării: Patologia endocrină la risc în condițiile infecției cu noul coronavirus

Catalina Poiana
Prof. dr. Cătălina Poiană

Șef Lucrări Dr. Cristina Căpățînă, Medic primar Endocrinologie - Tema lucrării: COVID-19 și bolile tiroidiene: relație bidirecțională. 

Prof. Dr. Simona Fica, Medic primar Endocrinologie, Medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice - Tema lucrării: Obezitatea și COVID-19: asociere sau determinism?

Prof. Dr. Cristian Guja, Medic primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice - Tema lucrării: Diabetul zaharat și infecția SARS-COV-2. 

Mai multe detalii pe pagina dedicată evenimentului, la acest link

Etichete: catalina poiana prof. dr. catalina poiana diabet Endocrinologie academia de stiinte medicale boala endocrina boli endocrine coronavirus pandemie covid-19 pandemie covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC