Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  Evenimente  »  REUNIUNI

AMFB organizează simpozionul lunii august

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 20 ianuarie 2022, ora 13:32

În contextul epidemiologic actual, Asociația Medicilor de Familie București – Ilfov organizează în mediul online Simpozionul lunii august.

Pe pagina oficială a Asociației, reprezentanții săi au anunțat recent când se va ține simpozionul din vară, adică în 11 august 2022, în format online. Tema simpozionului este „Pacientul medicului de familie - de la naștere la senectute”. 

Vă recomandăm să citiți și: Sondaj SNMF: „Relația pacient-medic de familie este una solidă” 

simpozion medicul de familie

În contextul actual al pandemiei COVID-19, Simpozioanele AMFB au loc online, pe platforma educațională www.atelieremedicale.ro a Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, precizează conducerea.

„Simpozioanele AMFB sunt întâlnirile lunare ale Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov în cadrul cărora sunt prezentate o serie de probleme de real interes pentru practica medicului de familie, urmărind o tematică ce acoperă aproape toată gama de patologie. Simpozionele continuă tradiția sedințelor lunare profesional-științifice din a doua joi din lună, care au fost organizate la clubul Griro începând cu anul 1986, apoi la Facultatea de Farmacie și Palatul Copiilor”, potrivit paginii oficiale dedicate evenimentului.

AMFB organizează ocazional și alte simpozioane, în parteneriat cu alte organizații sau companii, pe teme diverse din aria de interes a medicului de familie. Mai multe detalii, pe www.amf-b.ro

Citiți și: Semnal de alarmă tras de FNPMF: localități din Vaslui, fără medici de familie 

Etichete: simpozion asociatia medicilor de familie bucuresti medic de familie nastere AMF-B AMFB

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.