Newsflash
ACTUALITATE Știri

Simpozion de Medicină de Urgență și Terapie Intensivă Pediatrică

de Magdalena Tănăsescu - nov. 24 2023
Simpozion de Medicină de Urgență și Terapie Intensivă Pediatrică

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca și Asociația de Studiu Interdisciplinar în domeniul Medicinei de Urgență organizează Simpozionul de Medicină de Urgență și Terapie Intensivă Pediatrică.

Manifestarea, aflată la a IV-a ediție, se va derula în perioada 27-29 noiembrie a.c.

 

Potrivit unei postări pe Facebook, simpozionul va integra prelegeri, activități practice și întâlniri multidisciplinare din domeniul urgențelor respiratorii la copil.

 

„Evaluarea și tratamentul în urgență a copilului cu semne și simptome respiratorii, rolul imagisticii în evaluare, colaborare multidisciplinară și prioritizarea urgențelor, informare și tehnici de comunicare, incidente și erori în managementul urgențelor respiratorii la copil sunt doar câteva dintre subiectele care vor fi discutate pe parcursul evenimentului”, se menționează în postare.

 

Lectorii invitați sunt din România, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Elveția, Spania, Slovenia și Ungaria, iar temele abordate se adresează tuturor specialiștilor implicați în îngrijirea copilului bolnav, medici și asistenți medicali.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe