Newsflash
Sănătate privată

Primul hub medical de chirurgie plastică din România

de Florentina Ionescu - feb. 16 2023
Primul hub medical de chirurgie plastică din România

Recent, Spitalul Zetta a devenit primul hub medical de chirurgie plastică din țara noastră.

Cu o evoluție impresionantă în ultimii zece ani pe piața chirurgiei plastice din România, acest spital devine în 2023 primul hub medical de chirurgie plastică din țara noastră. 

Dr. Dragoș Zamfirescu: „Am ajuns în paradisul microchirurgiei, în Taiwan” 

Dincolo de strategia inovativă a spitalului, modificările aduc beneficii importante pentru medicii colaboratori care au determinat, de altfel, această abordare nouă de business, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

chirurgie
Fotografie de la Павел Сорокин: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/portret-chirurg-profesional-profesionist-2324837/

 

Înființată în urmă cu un deceniu, Clinica Zetta s-a dezvoltat de la an la an, ajungând cel mai mare spital privat de chirurgie plastică, estetică și microchirurgie recostructivă. Planurile de dezvoltare înglobează în 2023 o nouă poziționare pentru acest spital.

„Suntem primul hub de chirurgie plastică din România care oferă personal medical calificat și experimentat și facilități pentru medicii din întreaga țară care operează în cadrul spitalului. În ultimii zece ani am reușit să ne diferențiem în piață prin investițiile pe care le-am făcut constant în tehnologii, dar și în resursa umană. Vorbim aici despre echipa performantă de anestezie, de cea de coordonatori de pacienți, de fluxuri bine stabilite, dar și de tehnologia de ultimă generație pe care o oferă Spitalul Zetta, un loc în care anual au loc premiere medicale naționale și internaționale în chirurgie plastică și specialități conexe”, a declarat Andreea Constantin-Vîlcioiu, director general al Spitalului Zetta din Bucureşti.

investiții în medicina estetică

Anul 2022 a fost un an al scumpirilor și al creșterii inflației, spune directorul general al unității, „iar pentru noi asta s-a transpus în cheltuieli mult mai mari și în nevoia actualizării anumitor costuri cu inflația”.

Totodată, 2022 a fost un an în care „am continuat să realizăm investiții atât în medicina estetică prin achiziționarea unui laser CO2 și a unui electrocauter, cât și în microchirurgie prin achiziționarea unui microscop chirurgical”, a mai explicat Andreea Constantin-Vîlcioiu.

În anul 2022, din totalul de 3.185 de operații realizate, doar 44% au fost estetice, iar 56% reconstructive. Dintre acestea din urmă 157 au fost intervenții pro bono realizate cu sprijinul Asociației Zetta. 

Asociația Zetta: operații pro bono de reconstrucție mamară timp de două luni 

Medici premiați în cadrul Galei Zetta 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe