Newsflash
Știri

Colinde și dansuri românești la Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie a SCJUT

de Florentina Ionescu - dec. 21 2022
Colinde și dansuri românești la Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie a SCJUT

Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie a Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” din Timișoara – SCJUT încheie anul 2022 în notă festivă.

Joi, 22 decembrie, începând cu ora 11:00, în holul „Casei Austria” vor răsuna colinde clasice românești. Astfel, Clinica de chirurgie plastică și reparatorie a SCJUT va fi, preț de câteva ceasuri, scena unui  regal de colinde și dansuri tradiționale românești. 

mos craciun
Fotografie de la Andrea Piacquadio: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/expresie-faciala-umor-sim-ul-umorului-palarie-716658/

 

Elevi ai Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, ansamblul folcloric și secțiile muzicale vocală și canto, vin să colinde angajații clinicii și familiile acestora, invitați în fiecare an la bradul de Crăciun.

Este tradiția medicilor din Chirurgie Plastică ca Moșul să fie generos cu copiii tuturor angajaților și, astfel, cei mici au prilejul să vadă locul unde părinții lor petrec mare parte din timp.

scjut
Sursa foto: Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara

Prof. dr. Zorin Crăiniceanu, șeful Clinicii, și echipa sa mențin obiceiul încă din anul anul 2009, an din care copiii au dat Casei Austria numele de „Casa lui Moș Crăciun”. Darurile vor fi împărțite de un Moș Crăciun „autentic”, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe