Newsflash
ACTUALITATE Știri

Lucrările la centrul pentru mari arși de la Timișoara încep în 12 iunie

de Florentina Ionescu - mai 26 2023
Lucrările la centrul pentru mari arși de la Timișoara încep în 12 iunie

Un deputat afirmă că în iunie vor începe lucrările la un centru pentru mari arși de la Timișoara.

Alfred Simonis, deputat în Parlamentul României, a scris pe o rețea social că lucrările la centrul pentru mari arși de la Timișoara încep în data de 12 iunie. 

Vestea vine în contextul în care la Ministerul Sănătății s-a semnat astăzi ordinul de începere a construcției noului corp de clădire ce va aparține de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu”. 

„Investiția se ridică la 66 de milioane de euro și presupune construirea unei clădiri noi în care vor funcționa 58 de paturi pentru UPU-SMURD, 6 saloane pentru mari arși, 6 rezerve pentru arși intermediari și post-critici, 5 paturi pentru microchirurgie și chirurgie reconstructivă, secție ATI cu 27 de paturi, bloc operator cu 25 de săli de operație și heliport”, a scris Alfred Simonis pe pagina sa de Facebook

Acesta le-a mulțumit ministrului Alexandru Rafila și secretarului de stat Alexandru Rogobete pentru implicare și i-a urat succes managerului SCJU Timișoara, prof. dr. Dorel Săndesc, în implementarea acestui important proiect. 


Notă autor:

Sursa foto: Facebook Alfred Simonis

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe