Newsflash
LIFESTYLE

Lenjerie specială, pentru stadiul III al recuperarării post-operatorii

de Florentina Ionescu - nov. 20 2023
Lenjerie specială, pentru stadiul III al recuperarării post-operatorii

Andreea Bădală semnează designul pentru noua colecție a unei companii românești de lenjerie compresivă post-operatorie, companie prezentă în peste 20 de țări.

Brandul românesc MAAM, un producător din România de articole compresive post-operatorii în chirurgie plastică și estetică, lansează prima sa colecție de lenjerie. 

Colecția aceasta este semnată de Andreea Bădală, fondatoarea brandului pret-a-porter MURMUR. Cu o prezență internațională, MAAM este vine în sprijinul clientelor sale cu acest tip de lenjerie pentru stadiul III al recuperarării post-operatorii. Obiectele de lenjerie pot fi purtate începând cu săptămâna a șasea după intervenție. 

Brandul MAAM a fost lansat în anul 2007 de doctorul Daniela Vișinescu, din dorința de a ajuta pacienții care au trecut prin proceduri chirurgicale plastice, estetice sau reconstructive să se recupereze în siguranță și din dorința de a îmbunătăți viața pacienților prin crearea de bustiere și articole de lenjerie compresive de înaltă calitate. Astfel au fost create produse care sunt atât utile, dar și în care pacientele să se simtă confortabil în perioada de recuperare post-operatorie. 

„Pacientele ajungeau la noi, după operații de augmentare mai ales, și își puneau întrebarea dacă vor fi nevoite să poarte tot timpul acele bustiere medicale anoste. Fiecare persoană care investește în astfel de proceduri dorește să fie vazută, să se bucure, să arate și să se simtă sexy. Ne-am dat seama rapid că pacientele aveau nevoie de încurajări, să aibă posibilitatea să poarte lenjerie decupată și frumoasă, chiar și după o perioadă post operatorie scurtă”, a menționat Daniela Vișinescu. 

Colecția MAAM |Andreea Bădală este o colecție unitară, creată special pentru femeile care doresc să se simtă bine în pielea lor, se arată într-un comunicat de presă transmis redacției. 

„Colaborarea cu Andreea Bădală a venit natural, o urmăream de mult timp, știam ce face și la ce nivel își duce creațiile, văzusem în piesele ei atenția pentru formele corpului, îmi placeau liniile perfect conturate ale creațiilor sale pentru propriul brand MURMUR. Ne doream o colaborare cu cineva care să coaguleze toate dorințele și nevoile clientelor noastre. Este o bucurie această colaborare cu Andreea, am învățat atât de multe în această perioadă, dar mai ales am descoperit că este o femeie care lucrează cu blandețe si curaj, care visează, materializează și aduce în creația sa tot ceea ce reprezintă”, a completat Daniela Vișinescu. 

Brandul fondat de Andreea Bădală este purtat de VIP-uri precum Lady Gaga, Madonna, Beyoncé, Miley Cyrus, Ariana Grande, Katy Perry, Rita Ora, Kristen Stewart și Dua Lipa și a fost prezentat în publicații internaționale precum Vogue UK și revista Paper. 

„Mă bucur ca universul creațiilor mele ajunge acum și la un alt tip de public într-un context în care încrederea dobândită deja de MAAM în rândul pacientelor se completează acum cu piese cu linii curajoase și feminine, specifice unui stadiu avansat al intervalului post-operator. Este prima colaborare cu brand-ul MAAM și sper să ajungem la cât mai multe femei care să se simtă încrezătoare și să se bucure deplin de propria feminitate” - Andreea Bădală. 

Gamă diversă de produse 

Portofoliul cuprinde produse care răspund nevoilor pacientelor pe parcursul întregului proces de recuperare postoperatorie (etapele I, II, III), precum mărirea sau reducerea sânilor, mastopexie, reconstrucția sânilor, ginecomastie, liposucție, abdominoplastie , intervenții faciale și la brațe, gluteo-plastie și multe altele. 

Acesta este un producător european de articole de îmbrăcăminte compresive atât pentru femei, cât și pentru bărbați, recunoscute pentru calitatea lor excepțională, designul rafinat, confortul și funcționalitatea lor. 

Articolele semnate de Andreea Bădală din această nouă colecție pot fi achiziționate online sau direct din showroom. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe