Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  LIFESTYLE  »  Cultură

Festivalul EUROPAfest 28 va avea loc în iulie - De unde puteți cumpăra bilete

Viața Medicală
Florentina Ionescu joi, 17 iunie 2021, ora 11:00

EUROPAfest 28 – jazz & clasic are loc în iulie, iar concertele vor fi susținute de artiști din 20 de țări.

Festivalul EUROPAfest 28 - jazz | blues | pop | clasic va avea loc în perioada 16-24 iulie 2021, potrivit unui anunț făcut de jmEvents. Astfel, artiști din 20 de țări (Argentina, Aruba - Insula Caraibe, Azerbaidjan, Australia, Austria, Brazilia, Columbia, Coreea de Sud, Cuba, Elveţia, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Japonia, Polonia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Țările de Jos și Ucraina) vor prezenta producții muzicale în spații de concert tradiționale și neconvenționale. 

afis-EUROPAfest-2021_iulie

„Mai multe detalii cu privire la agenda, spațiile de desfășurare a evenimentelor si măsurile ce trebuie respectate de publicul spectator vor fi anunțate cât de curând posibil. Echipa festivalului își dorește ca fiecare persoană care participă la EUROPAfest să vină cu încredere și să știe că se va urma întocmai protocolul și normele de protecție și siguranță indicate de autorități”, se arată într-un comunicat de presă al jmEvents remis redacției.

Biletele vor fi puse în vânzare pe www.iabilet.ro.

Maraton de evenimente pline de culoare

Așadar, joi, 16 iulie, EUROPAfest 28 își va deschide porțile și invită iubitorii de muzică să i se alăture într-un maraton de 9 zile de evenimente pline de culoare și rafinament.

Unic în România, în 2005 Festivalul Internațional EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatură oferită de Comisia Europeană și Parlamentul European. 

foto EUROPAfest

„Am ales ca slogan pentru această ediție Return to Live Music. No limits, just hope. 2020 a fost un an în care am conștientizat cu toții rolul artei și în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. Am redescoperit bucuria lucrurilor simple, autentice, dar ne-am găsit și propriile limite. După luni de restricții și săli de spectacole închise, după seri de streaminguri online lipsite de emoția live-ului, suntem nerăbdători să revenim la concertele cu public și să simțim că totul va fi bine“, a declarat Luigi Gageos, directorul EUROPAfest.  

Organizatorii anunță și că mai multe informații vor fi oferite cât mai curand posibil pe www.europafest.ro, www.jmevents.ro și pe pagina de Facebook a festivalului.

Etichete: EUROPAfest festival jazz muzica Casa Regala muzica blues muzica pop

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.