Newsflash
Cultură

De vineri, 19 aprilie, în cinematografe

de Redacția Viața Medicală - apr. 19 2024
De vineri, 19 aprilie, în cinematografe

Este o perioadă perfectă pentru filme legate de sport: avem tenis din belșug pe marele ecran, avem documentar și ficţiune. Cireașa de pe tort este Ryan Gosling în rol de cascador.

Nasty

Regia: Cristian Pascariu, Tudor D. Popescu, Tudor Giurgiu.
Cu: Ilie Năstase.

Datorită rezultatelor remarcabile din 1972, Ilie Năstase a devenit primul jucător român din istorie clasat în fruntea clasamentului ATP. Prin imagini de arhivă fascinante și interviuri exclusive cu nume mari din lumea sportivă, documentarul explorează personalitatea sa complexă, momentele de glorie, dar și controversele care i-au marcat cariera. (din 19 aprilie)

Challengers

Regia: Luca Guadagnino.
Cu: Zendaya, Josh O’Connor, Mike Faist.

Zendaya este Tashi Duncan, o fostă jucătoare-fenomen de tenis, devenită antrenoare și o forţă a naturii care nu își cere scuze pentru jocul ei pe teren sau în afara lui. Căsătorită cu un campion aflat într-o serie de înfrângeri (Mike Faist), strategia pentru salvarea soţului ei ia o turnură surprinzătoare când el trebuie să se confrunte cu fostul iubit al lui Tashi. (din 26 aprilie)

Cascadorul

Regia: David Leitch.
Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer.

Proaspăt accidentat după un eveniment care aproape că i-a pus capăt carierei de cascador, personajul principal al filmului trebuie să dea de urma unei vedete de cinema dispărute, să rezolve o conspiraţie și să încerce să-și recâștige iubirea vieţii, în timp ce își face în continuare meseria. Ce ar putea merge bine? (din 26 aprilie)
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe