Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  BUSINESS  »  Advertorial

18 noiembrie, Ziua Europeană a consumului responsabil de antibiotice

(P) Antibioticele, una din cele mai importante descoperiri ale ultimului secol, rămân piatra fundamentală a medicinii moderne. Este datoria noastră să protejăm această resursă terapeutică.

Utilizarea cu grijă a antibioticelor poate contribui la stoparea dezvoltării bacteriilor rezistente şi la garantarea eficienţei antibioticelor pentru generaţiile viitoare.

Suntem companie producătoare de antibiotice și acest lucru ne face să ne simțim mândri. Dar ne și obligă. Ne obligă la responsabilitate și implicare prin programe și comunicări dedicate utilizării judicioase a antibioticelor, prin susținerea extinderii naționale a bunelor practici de utilizare a acestora.

Uniți, vom reuși să prevenim dezvoltarea rezistenței bacteriene.

Antibiotice site 2

Etichete: Ziua Europeană Antibiotice antibiotice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.