Newsflash
Advertorial

Oportunitate de afacere în domeniul medical și social

de Redacția Viața Medicală - mar. 21 2024
Oportunitate de afacere în domeniul medical și social

Breaza, Davosul României: frumusețea peisajelor, poziționarea geografică, clima prietenoasă și calitatea de neegalat a aerului de Breaza sunt trăsături care fac din această localitate un loc unic, mirific.

Localitatea Breaza, declarată stațiune balneoclimaterică, este considerată, pe drept cuvânt, al doilea Davos elvețian, oferind un cadru natural excelent pentru tratarea bolilor cardiovasculare, respiratorii, nevrozelor etc.

Breaza este renumită pentru puritatea/calitatea aerului sau/și pentru efectele pozitive pe care aceasta le are asupra organismului, beneficiind de un bioclimat recomandat celor cu afecțiuni pulmonare, cardiovasculare, endocrine, nevrotice și ale aparatului locomotor.

Vă invităm să profitați de această calitate specială, excepțională a orașului Breaza și vă oferim oportunitatea de a investi alături de noi într-o clinică medicală multidisciplinară.

Dispunem de un teren generos de 30.000 (treizeci de mii) de metri pătrați situat în zona de platou, cu acces la facil în toate anotimpurile, teren care beneficiază de toate utilitățile.

Pe teren este edificată o construcție deosebită, cu o suprafață desfășurată pe subsol, parter, etaj și mansardă, de aproximativ 1.500 mp.

Telefon contact: 0755.999.663 – dl. Colorian Ilie.

În imagine: Peisaj la Breaza-Comarnic (1962), de Alexandru Ciucurencu

(P)

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe