Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

SJU Miercurea Ciuc, parteneriat cu un centru de recuperare neuropsihomotorie

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 27 august 2021, ora 17:47

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc au anunțat în urmă cu câteva zile semnarea unui important parteneriat cu Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii „Dr. Nicolae Robănescu”.

În acest centru specializat, micuții pacienți au o șansă mult mai mare pentru recuperare. Este vorba despre un centru ultramodern și unic în țară, cu dotări extraordinare și cu specialiști devotați. 

parteneriat centru de recuperare neuropsihomotorie
Sursa foto: www.facebook.com/spitalmciuc

„Anunțăm cu bucurie și speranța unei colaborări profesionale de lungă durată, că am semnat un contract de parteneriat cu Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie pentru Copii «Dr. Nicolae Robănescu». Am vizitat acest centru ultramodern și unic în țară, cu dotări extraordinare și specialiști devotați cu o experiență profesională inegalabilă. În acest centru specializat pacienții au o șansă mult mai mare pentru recuperare. Prin acest parteneriat instituțional, cu ajutorul colegilor din București vom putea fructifica experiența centrului, vom conlucra pe mai multe arii pentru micii noștri pacienți”, au scris în 23 august reprezentanții SJU Miercurea Ciuc pe o rețea de socializare.

Etichete: sju miercurea ciuc centru de recuperare Recuperare Neuropsihomotorie dr Nicolae Robanescu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC