Newsflash
Știri

A fost semnat contractul de execuţie privind secţia de Pneumologie a SJU Miercurea Ciuc

de Dorina Novac - sept. 1 2022
A fost semnat contractul de execuţie privind secţia de Pneumologie a SJU Miercurea Ciuc

A fost semnat contractul de proiectare și execuție a obiectivului de investiții privind construirea unei clădiri noi pentru secția de Secția de Pneumologie și Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Miercurea Ciuc.

Secția de Pneumologie și Boli Infecțioase va beneficia de o clădire complet nouă structurată pe mai multe niveluri care să optimizeze activitatea și care să fie în beneficiul pacienților, noua locație fiind aleasă pe amplasamentul Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, au anunțat reprezentanții Consiliului Județean Harghita.

Miercurea Ciuc

Investiția face parte dintr-un proiect pe termen lung care presupune poziționarea tuturor secțiilor spitalului județean într-un singur loc pentru îmbunătățirea și dezvoltarea calității serviciilor medicale.

„Investiția a fost parafată miercuri, 31 august, la București, prin semnarea unui contract între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Naţională de Investiţii C.N.I. - S.A. și antreprenorul Asocierea Terra Gaz Construct & Tehnoplus Medical SRL, în prezența viceprim-ministrului Kelemen Hunor, a ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, și a președintelui Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba”, se arată într-un comunicat.

Secția de Pneumologie și Boli Infecțioase funcționează la momentul actual într-o clădire veche care face față cu greu necesităților și standardelor actuale, pe o suprafață redusă și care nu mai poate fi extinsă pe structura actuală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe