Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Medicii rezidenți, instruiți pentru a răspunde la TelVerde

Viața Medicală
Dr. Roxana DUMITRIU miercuri, 25 martie 2020, ora 18:04

Institutul Național de Sănătate Publică a început instruirea medicilor rezidenți, pentru ca aceștia să ajute la optimizarea serviciului TelVerde.

În baza Ordinului emis la 20 martie, privind reglementarea unor măsuri în vederea operaționalizării serviciului TelVerde pentru informarea populației privind infecția cu coronavirus și stabilirea măsurilor necesare funcționării serviciului în condiții optime, Direcția de Sănătate Publică a municipiului București repartizează personal medical către Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) în scopul gestionării TelVerde. Programarea pe ore va fi afișată pe site-ul oficial al INSP.

adult-4402808

Este vorba de medicii rezidenți și medicii dentiști rezidenți confirmați în următoarele specialități: chirurgie dentoalveolară, chirurgie stomatologică și maxilofacială, endodonție, ortodonție și ortopedie dentofacială, parodontologie, pedodonție, protetică dentară, alergologie și imunologie clinică, diabet zaharat, nutriție și boli metabolice, medicina muncii, igienă, sănătate publică și management și dermatovenerologie.

telefon-verde-coronavirus

TelVerde este gestionat de Ministerul Sănătății, prin INSP. Activitatea desfășurată de medicii rezidenți în cadrul acestui serviciu se consideră cea din stagiul de bază, în funcție de specialitatea de confirmare.

Sursă foto: Grupul de Comunicare Strategică

Etichete: medici rezidenti TelVerde - 0800.800.358

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.