Newsflash
ACTUALITATE Știri

Federația „Sanitas” a semnat un acord de colaborare cu Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți

de Magdalena Tănăsescu - sept. 19 2023
Federația „Sanitas” a semnat un acord de colaborare cu Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți

Colaborarea dintre Societatea Multidisciplinară și organizația sindicală are ca scop principal informarea „Sanitas” cu privire la principalele revendicări ale medicilor rezidenți referitoare la condițiile de muncă ale acestora.

Potrivit unei postări pe Facebook, revendicările sunt extrase din rezultatele consultărilor efectuate de către Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenți (SMMR).

În principal, se are în vederea corelarea și includerea informațiilor primite de la medicii rezidenți, prin SMMR, în lista revendicărilor Federației „Sanitas”. 

„Pe parcursul discuțiilor pentru semnarea Acordului, Sanitas a demonstrat deja interesul pentru susținerea medicilor rezidenți, solicitând autorităților și obținând introducerea acestora în OG 42/2023, pentru a putea beneficia de indemnizația pentru gărzi. Avem convingerea că vom reuși să avem o colaborare fructuoasă în beneficiul ambelor organizații și al membrilor acestora”, precizează conducerea organizației sindicale. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe