Newsflash
Știri

Gest de recunoștință pentru personalul medical din prima linie

de Dorina Novac - iun. 8 2021
Gest de recunoștință pentru personalul medical din prima linie

La 500 de zile după primul caz de COVID-19 din Europa, un brand european din domeniul health spa introduce un program pentru personalul medical din prima linie.

Programul „Gold for Heroes” (Aur pentru Eroi) asigură angajaților din domeniul medical, de la personalul de curățenie, până la șoferi de ambulanță și chirurgi, calitatea de membru Ensana Life Gold, ceea ce presupune un discount de 20% la ofertele de pe site-ul Ensana.

Ersana

„Alte beneficii Ensana Life Gold includ posibilitatea de a face check-inul mai devreme și check-outul mai târziu, tratamente VIP, upgrade-uri ale camerelor și multe altele”, se arată într-un comunicat.

Pentru asta, angajații din prima linie trebuie doar să se înregistreze pe site-ul Ensana și să ofere dovada de angajat în sistemul medical.

„Credem că angajații din prima linie merită să aibă parte de odihnă și relaxare, iar băile în apele noastre termale, masajele corporale complete sau împachetările cu nămolul nostru terapeutic va face minuni pentru sănătatea și recuperarea lor”, spune Mark Hennebry, președintele Ensana.

Mai mult decât atât, cinci dintre angajații din prima linie din fiecare cinci țări în care este prezent brandul Ensana - Republica Cehă, Ungaria, România, Slovacia și Marea Britanie, vor fi aleși în urma unei tombole pentru o ședere gratuită de trei nopți la un hotel Ensana.

„Așadar, oamenii sunt rugați să nominalizeze un angajat din prima linie care merită cu adevărat o pauză la spa, pe adresa de mail heroes@ensanahotels.com cu detalii precum nume, funcție și loc de muncă, alături de detalii legate de munca depusă de angajat în ultimul an”, se mai arată în comunicat.

Nominalizările vor fi preluate până la data de 15 iulie și sunt valide până la sfârșitul lui 2022.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe