Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Fonduri pentru spitale din bugetul Primăriei Sectorului 1

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 7 iulie 2021, ora 10:30

Clotilde Armand a anunțat că finanțează sistemul de sănătate din Sectorul 1, în special Spitalul pentru Copii „Grigore Alexandrescu” și Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri.

Primarul Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, a semnat ieri protocoalele de finanțare cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „ Grigore Alexandrescu” și cu Spitalul Clinic de Urgență de Chirurgie Plastică, Reparatorie și Arsuri, potrivit unui comunicat de presă remis redacției. 

Spitalul de Arsi - 1

„Celor care rostogolesc știri false le transmit următoarele: continuăm să alocăm fonduri din bugetul local pentru spitalele de copii și de arși și să investim în sistemul de sănătate din Sectorul 1. Astăzi am semnat cele două protocoale. De asemenea, am dat curs unei solicitări primite de la spitalul „Grigore Alexandrescu” pentru repararea sistemului de ventilație”, a declarat primarul Sectorului 1.

Cele două protocoale au ca obiect finanțarea de către Sectorul 1 a unor cheltuieli de funcționare - bunuri și servicii - făcute de cele două unități medicale, în limitele creditelor bugetare aprobate pentru anul 2021. Finanțările se vor acorda în baza unor adrese de solicitare primite din partea unităților medicale.

Etichete: Clotilde Armand spitalul clinic de urgenta pentru copii grigore alexandrescu grigore alexandrescu spitalul grigore alexandrescu pacient cu arsuri arsuri Chirurgie plastică chirurgie reparatorie arsuri grave

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.