Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Donatorii de sânge sau plasmă vor primi un bilet gratuit la Untold sau Neversea

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 11 septembrie 2020, ora 13:34

Caravana mobilă Blood Network se va afla în București, în acest weekend, la Centrul de Transfuzii din strada Doctor Constantin Caracaș, nr 2, între orele 08:00-14:00.

Persoanele care donează sânge sau plasmă vor primi un bilet gratuit de o zi la edițiile din 2021 ale festivalurilor Untold sau Neversea.

donare sange si plasma
Sursă imagine: Pixabay

„Vă invităm, sâmbătă, 12 septembrie, la ora 09:45 la caravana mobilă, la Centrul de Transfuzii din București. Aici puteți să stați de vorbă cu donatorii, cu reprezentanții festivalului UNTOLD dar și cu reprezentanții Centrului de Transfuzii Sanguine București”, au anunţat reprezentanţii caravanei.

Donarea de sânge în cadrul caravanei mobile se face doar prin programare telefonică, la numărul de telefon 0730.073.940, de luni până vineri, între 9:00 și 16:00.

Programările pentru caravana mobilă de la București se fac până vineri, 11 septembrie, la numărul de telefon menționat mai sus.

De asemenea, pacienții care s-au vindecat de COVID-19 și doresc să doneze plasmă pentru a-i ajuta pe cei care luptă împotriva virusului pot face acest lucru la caravana mobilă Blood Network.

Etichete: donare sange donare plasma Blood Network Untold Neversea COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC