Newsflash
ACTUALITATE Știri

#PauzaDeFapteBune: campanie maraton de donare de sânge

de L. Budin - apr. 16 2024
#PauzaDeFapteBune: campanie maraton de donare de sânge

Evenimentul are loc pe 17 aprilie, la Business Garden Bucharest, unde o parte din Centrul de Transfuzie Sanguină București va fi relocată temporar.

La data de 17 aprilie, Vastint România și Grupul Digi vor organiza cea de-a doua ediție a campaniei de donare de sânge #PauzaDeFapteBune. Evenimentul are loc la Business Garden Bucharest, se arată într-un comunicat. 

Numărul mare de donatori care s-au înscris în timpul record la această campanie maraton de 8 ore pentru viață demonstrează forța colaborării și a solidarității umane, se arată într-un comunicat. Organizatorii și-au invitat toți colaboratorii și angajații din clădirile de birouri să vină și să doneze. 

„Avem același sânge” este cel mai amplu și ambițios proiect național al unei televiziuni de știri în beneficiul pacienților. Proiectul a debutat pe 1 decembrie 2022, reușind ca până acum să mobilizeze un număr de 5.000 de donatori din 19 județe.

Poate fi donator orice persoană cu vârsta între 18 și 60 de ani și cu o greutate minimă de 50 de kilograme. Donatorul nu trebuie să aibă boli cronice și să nu fi suferit intervenții chirurgicale în ultimele 6 luni. 

Este o oportunitate pentru oricine dorește să facă un dar special în această perioadă de sărbători și să aducă un zâmbet pe chipurile celor în nevoie”, se subliniază în comunicat. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe