Newsflash
Știri

Peste 700 de clujeni au donat sânge în cadrul campaniei inițiate de UBB

de L. Budin - apr. 15 2024
Peste 700 de clujeni au donat sânge în cadrul campaniei inițiate de UBB

Campania s-a încadrat în programul strategic UBBMed, pentru implicare activă în dezvoltarea politicilor publice şi a cercetărilor avansate în domeniul sănătății.

Peste 700 de clujeni s-au alăturat campaniei de donare de sânge derulate de Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, în perioada 8 - 12 aprilie. Campania s-a încadrat în programul strategic UBBMed, lansat la finalul anului 2023 de Universitatea Babeş-Bolyai, în vederea implicării active în dezvoltarea politicilor publice şi a cercetărilor avansate în domeniul sănătății, se arată într-un comunicat.

Ne bucură că numărul donatorilor a crescut de la an la an, iar oamenii au înțeles cât e de important să doneze sânge. (...) Noi am ajuns acum la cea de-a 13-a ediție, iar ceea ce am încercat şi credem că am şi reușit a fost să organizăm mai mult decât o simplă campanie de donare de sânge. (...) Studenţii noştri voluntari au fost prezenţi la fiecare ediţie, cu o săptămână înaintea evenimentului de donare, în toate facultăţile şi pe străzile din zona centrală a Clujului, pentru a informa oamenii cu privire la desfăşurarea campaniei şi la beneficiile pe care le aduce donarea de sânge”, subliniază reprezentanţii UBB.

Persoanele care au dorit să doneze în cadrul campaniei UBB s-au înscris utilizând atât aplicaţia BlooDoChallenge, cât şi în intervalele orare din calendarul special creat de UBB. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe